Informatie over het handbaltoernooi.

Geplaatst op dinsdag 21 oktober 2014

Het handbaltoernooi komt eraan en we zijn in volle gang met de trainingen na schooltijd. De kinderen zijn de weken voor de herfstvakantie getraind door Peter de Lange, handbaltrainer bij hvl.

Er waren veel kinderen verwacht en gekomen zodat er een grote groep was waar we mee konden trainen.

De eerste reacties van de kinderen waren dan ook enthousiast: “Ooh wat een harde ballen, mag je ook hard gooien, mag je ook voetballen met die bal”. Erg leuk om te horen.

De kinderen hebben 2 leerzame middagen gehad. De volgende 2 donderdagen 23 en 30 oktober wordt er ook getraind met de verschillende teams, want in de week erna, 3 t/m 7 nov is het handbaltoernooi.

De kinderen die zich hebben opgegeven zullen op de hoogte worden gehouden door hun eigen leerkracht.

Meester Ralf

Handbaltraining