Voorstelling “Pinda”.

Geplaatst op vrijdag 24 oktober 2014

Wij (groep 7, groep 8a en groep 8b) zijn op donderdag 23/10/2014 naar de Kubus geweest. Daarvoor hebben we een dvd gezien die ook Pinda heet. De voorstelling heet daarom ook Pinda. Toen we er waren en ze een stukje hadden uitgevoerd snapte ik pas wat pinda betekent. In het Chinees is dat een scheldwoord. Het was heel erg leuk. We hebben het ook in klas erover gehad, waarom veroordelen de mensen die jou nog niet kennen jou al. Gaan ze van tevoren bedenken hoe je nou bent en waarom je iets doet. Wat kun je zelf hieraan doen. Hier zijn een paar tips:

-Als je altijd zwarte kleren aantrekt kun je ook voor een andere zomerse kleur aandoen dat vrolijkt ook de mensen op

-Je kunt de mensen ook iets aanbieden bijvoorbeeld een snoepje.

-Aardig zijn voor een ander

Door Imane Elmoussaoui uit groep 8a

IMG_3601

IMG_3602

IMG_3603

IMG_3604

IMG_3605