Schoolvoetbal 2015

Geplaatst op donderdag 2 april 2015

Eindelijk was het zover we gaan beginnen aan het schoolvoetbal.

Op tijd op het sportpark, maar door het vele kletsen en gezelligheid binnen het team, komen we toch nog bijna te laat op het veld voor de eerste wedstrijd tegen de Tjotter 2.

Wij met de optimist spelen met een gemengd team van jongens en meisjes tegen alleen Jongens van andere scholen. De onderschatting van de andere scholen is een feit als wij de 1-0 maken en zo de rust in gaan. Even wat drinken bij de leerkrachten en we gaan er weer voor.

In de 2e helft kunnen we helaas niet meer scoren en scoort de Tjotter wel en is de eindstand 1-1.

De 2e wedstrijd moeten we tegen ’t schrijveke. We gaan vol in de aanval en daar komen ook kansen uit. Door 1 van de kansen raak te schieten komen we voor met 1-0. Als iedereen gewisseld is in tijdens het laatste rust moment. Gaan we de laatste helft spelen, hierin wordt het nog wel spannend, maar onze keeper laat zien dat hij er staat en winnen we de wedstrijd met 1-0.

Jullie mogen trots zijn op het team en als we zo doorgaan maken we er zeker een mooi toernooi van.

Een mededeling voor de volgende wedstrijden.

Graag zorgen voor een grensrechter, want mocht Meester Ralf er niet zijn hebben we wel een grensrechter nodig, anders kunnen we niet voetballen.

Langs de kant waren er ook weer veel supporters te horen en te zien. Zouden jullie erom willen denken dat jullie 2meter afstand houden van de zijlijn van het voetbalveld! Alvast bedankt.