Geplaatst op woensdag 25 november 2015

Maandag was het zover na een paar weken goed oefenen deed groep 2 mee aan de maandsluiting van maandag 23 november! Met maar liefst twee liedjes en een versje over Sinterklaas. Het eerste liedje begon met “een aapje in de slagroom en twee beren in de zeep…..” het was een tel liedje over dieren. Daarna hadden we Sinterklaas bij ons op het podium!! De kinderen van groep 2 vertelden een versje over Sinterklaas. Het tweede liedje ging over de herfst en dat was een heel bijzonder lied! De kinderen waren verdeeld in vier groepjes en elk groepje had een andere tekst van het liedje. Eerst zongen ze alleen en later met de vier groepjes door elkaar heen!! Super goed gedaan groep 2! Leuk dat er zoveel ouders kwamen kijken.  De foto’s zijn gemaakt door de ouders van groep 2, bedankt!

Groep 2 tijdens de maandsluiting van 23/11/2015!

Groep 2 tijdens de maandsluiting van 23/11/2015!