Sint (meester Ralf) en Piet (juf Kim) waren vandaag op school!

Geplaatst op vrijdag 4 december 2015

Hallo allemaal,

Vanmorgen was Sinterklaas met zwarte Piet weer op de Optimist. Maar dit jaar was er wel een heel bijzondere Sinterklaas en zwarte Piet. Meester Ralf en juf Kim wilden ook graag een cadeautje van Sinterklaas in hun schoen…. En ze dachten als wij nou net doen alsof we Sint en Piet zijn krijgen wij vast ook een cadeautje. Maar toen was daar…. Sinterklaas met zijn zwarte Pieten. En dachten meester Ralf en juf Kim, oh oh…..  Sinterklaas was wel een klein beetje boos op meester Ralf en juf Kim, maar nadat zij het hadden uitgelegd en sorry hadden gezegd was het allemaal weer goed, en Sinterklaas heeft beloofd dat meester Ralf en juf Kim hun schoen mogen zetten en dat er dan vast wel een cadeautje in zal zitten!  Fijn dat het allemaal zo goed is afgelopen! Het was een super gezellige en leuk Sinterklaas feest op de Optimist. Super leuk om te zien dat iedereen genoten heeft!!  Bedankt voor uw komst Sinterklaas en tot volgend jaar!

IMG_8826 IMG_8825  IMG_8831IMG_8834