Sterk in de klas

In april zal ik als Sterk in de Klas medewerker van de Optimist de training Rots en Water gaan geven aan een groepje leerlingen (8 tot 10 kinderen). Deze training zal ik samen met een gediplomeerde trainer gaan verzorgen op de maandag na schooltijd. Wanneer u kind hiervoor in aanmerking komt zal ik contact met u opnemen.

Crista Gaarenstroom

Vergroot je weerbaarheid met Rots en Watertraining
Voor kinderen die zich zekerder willen voelen en meer zelfvertrouwen willen krijgen. Voor kinderen die gauw boos worden en dit niet meer willen. In deze tijd waarin groepsdruk en pesten veel voorkomen, is het fijn om stevig in je schoenen te staan.

Wat is Rots en Water training?
Een psychofysieke training waarin kinderen leren zich onafhankelijk op te stellen en eigen keuzes te maken (Rots), maar ook om met anderen samen te werken, te spelen en te leven (Water). Afhankelijk van de situatie leert het kind voor een Rots- of Waterhouding te kiezen.

Wat levert het op?

• meer zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfbeheersing
  • beter kunnen maken van eigen keuzes
  • betere communicatieve en sociale vaardigheden
  • het voorkomen van conflicten

Voor wie?
Voor jongens en meisjes in het basisonderwijs die beter voor zichzelf willen opkomen en hierbij meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken.